Audities

Audities

  • Ons wedstrijdteam ‘RDF CREW’ en ons demoteam ‘RDF JUNIOR CREW zijn op zoek naar nieuwe leden. Tijdens de trainingen voor deze teams ligt de focus op choreografie, afwerking, expressie en techniek. Het doel van de RDF Crew is het deelnemen aan danswedstrijden, terwijl de RDF Junior Crew eerder gericht is op optredens en showcases.
  • Ben jij op zoek naar wat meer uitdaging? Is dansen echt je leven en wil je blijven bijleren? Dan zien we je graag terug op 1 van onze audities om deel uit te kunnen maken van deze teams! De audities gaan door in onze RDF-lokalen. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@robasdancefactory.be met vermelding van het gekozen team(s).
  • Auditie RDF Crew: zondag 19/09/2021, 10u-12u
  • Auditie RDF Junior Crew: zondag 26/09/2021, 10u-12u
  • Ons wedstrijdteam ‘RDF CREW’ en ons demoteam ‘RDF JUNIOR CREW zijn op zoek naar nieuwe leden. Tijdens de trainingen voor deze teams ligt de focus op choreografie, afwerking, expressie en techniek. Het doel van de RDF Crew is het deelnemen aan danswedstrijden, terwijl de RDF Junior Crew eerder gericht is op optredens en showcases.
  • Ben jij op zoek naar wat meer uitdaging? Is dansen echt je leven en wil je blijven bijleren? Dan zien we je graag terug op 1 van onze audities om deel uit te kunnen maken van deze teams! De audities gaan door in onze RDF-lokalen. Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@robasdancefactory.be met vermelding van het gekozen team(s).
  • Auditie RDF Crew: zondag 19/09/2021, 10u-12u
  • Auditie RDF Junior Crew: zondag 26/09/2021, 10u-12u

Deel dit bericht: