Summer Dance Vibes 2022: Nieuwe Locatie

Summer Dance Vibes 2022: Nieuwe Locatie

Tijd om nieuwe oorden op te zoeken. Ons intern danskamp voor dansers van het 4e leerjaar tem het 3e middelbaar verandert van locatie. Na enkele toffe jaren in Lommel verhuizen we deze zomer naar Heideven. Jeugd- en toeristisch verblijf Heideven is gelegen in de Limburgse gemeente Kleine-Brogel, een deelgemeente van Peer, op de rand van een uitgestrekt bosgebied. Heideven biedt met haar gloednieuwe complex te midden van de natuur, comfort, rust en ruimte om heerlijk van de omgeving te genieten.   

Het verblijf is zeer comfortabel ingericht, beschikt over zes gecompartimenteerde slaapzalen (met 16, 10, dan wel 2 bedden), vijf daglokalen, een aparte en volledig ingerichte grootkeuken met aparte koelcellen en diverse voorraadkasten, een knus ingerichte grote, compartimenteerbare refter met bar en open haard, twee aparte doucheruimten met zes douches, twee doucheruimten met toilet voor mensen met een beperking, twee aparte toiletruimten en beschikt over een gezellig, overdekt buitenterras.  

Neem gerust eens een kijkje op hun website: www.heideven.be/kamphuis-heideven

Deel dit bericht: